Haber

Gökalp Kasapoğlu: “Beşiktaş maçını kazanmak istiyoruz”

SporToto Üstün Lig grubu Giresunspor’da kulüp başkan yardımcısı Gökalp Kasapoğlu, zorlu deplasmanda Beşiktaş’a karşı galibiyet almak istediklerini söyledi.

Alanyaspor maçında yeşil beyazlı taraftarlara 3 puanı veremedikleri için üzgün olduklarını ifade eden Kasapoğlu, yaptığı açıklamada, “Hafta sonu Alanyaspor ile oynayacağımız maçı kazanıp 9 maçlık hasretini bitirmek istiyorduk. Kazandık ama olmadı.Eşitliği sağlasak da bizi 3 puana taşıyacak 3. golü bulamayınca sahadan 1 puanla ayrılmak zorunda kaldık, üzgünüz.”

Şimdi gözlerini bu hafta İstanbul deplasmanında Beşiktaş ile oynayacakları zorlu 90 dakikaya çevirdiklerini ifade eden Kasapoğlu, “Önümüzde Beşiktaş maçı var. Yine çok zorlu bir maç bizi bekliyor. Bir günlük aradan sonra; Beşiktaş maçı hazırlıklarına bugün başlayacağız.Sonuç almaya gideceğiz.Süper Lig’de artık telafinin olmadığı haftalara girdik.Bizim için her maç çok kıymetli.Beşiktaş maçı da Türkiye’de çok değerli. Bire bir form.Rakibimizi geçen dönem İstanbul’da yenmiştik.Bu haftaki maçımızda da aynı başarıyı tekrarlamak ve kazanan taraf olmak istiyoruz.’-GİRESUN

haberkemah.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu